Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76, a my wiemy co Ines pisala,wiec nie musisz jej straszyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja tez nie wtracalam sie do POLKA75 I TEZ DOSTALAM ZARZUT DLACZEGO SIE NIE WTRACALAM I NIBY SIE CIESZYLAM Z BOKU JAK NA WaS NAJEZDZA I kto sie tu plata?I nie pisz ze jestes postronna skoro sie udzielasz w tym temacie i tez mnie oskarzasz To nie ja zaczelam tu znow jatrzyc ten temat tylko mamuski i to one znow psuja tu atmosfere atakujac mnie I nie nazywaj POLKI75 MOJA ZNAJOMA BO TO TAKA SAMA MOJA ZNAJOMA JAK I tWOJA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wiecie co pisala i ona jest ok a ja beeee?Ciekawe podejscie.identyczne jak z daris-one zle zrobily ale sa ok a ja cos niby zle robie to jestem beeeee Ciekawe to Wasze rozumowanie-a jakie sprawiedliwe Same widzicie,ze miedzy Wami tez jest falsz...Duzo rzeczy wiem i mam jako dowody na priv ale po co mam Was wspaniale mamuski forumowe sklocac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
oj Nana, Nana...
tak, specjalnie dawałam wszystkim po 1 gwiazdce, a Tobie szczególnie. Nie wiesz nawet jaką radość mi to sprawiało, rany boskie! daj jeszcze kilka nowych zdjęć do galerii, bo wszystkie juz oklikałam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nana kazda inteligenta i dorosla kobieta nie kloci sie o jakies gwiazdki czy oklaski ...
jestes starsza ode mnie a nawet ja sie nie bawie w jakies pierdoly....
i wszystkie sie zorientowaly ze sie pomylila tylko oczywiscie nie ty z reszta nie tylko ona sie pomylila...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss czyli to znaczy,ze te mamuski,ktore daja innym gwiazdki i bawia sie w to jak to nazwalas sa niedojrzale i zajmuja sie pierdolami????SUPER opinia o Twoich kolezankach mamusiach i innych forumowiczach na mn!!! Lady dosia po tym co zrobilas na forum wierze,ze jednak mialam racje a teraz probujesz sie wybielic jak to wyszlo Powtarzam jeszcze raz-kazdy wie nawet dziecko,ze 5 jest wieksza niz 1 Moglas sie pomylic raz ale nie tyle
Moze w koncu skonczycie mnie atakowac bo sie zaczyna robic tak jak z POLKA75-ataki,ataki,ataki Tylko,ze wtedy ona nie miala racji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76 , Ty juz nas probowalas sklocic. Wiec to nie bylby Twoj pierwszy raz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja Was juz probowalam sklocic-a to ciekawe Na dzis mam juz dosyc bo widze,ze cokolwiek nie napisze to jestem WINNA A zaczynacie sie juz czepiac nawet pierdul Zostawiam Was tu byscie mogly sobie dalej uzywac-ale bezemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ale POLKA stała za tobą a nie za mną...przed chwilą była mowa o tym że ją znasz od kłótni z Daris to już jakaś znajomość jest...

NANO jestem postronna bo ja nikomu dupy nie liże ani tu ani na priva a że nikt mi nic nie zrobił to się nie kłóciłam ale to jest już śmieszne poza tym mam swoje powody żeby ci nie wierzyć bo patrząc z boku i czytając dłuższy czas to co się tu dzieje wszystko wskazuje na to że było ci to na rękę że ktoś jedzie Daris...
W obronie dziecka też nie stanęłaś jak Daris POLKA po jej synku jechała a taka już była zgoda wtedy...

Oj ja się nie mam powodu denerwować i sobie ciśnienia podnosić...mi nie dowalisz bo fałszu nigdy u mnie czuć nie było....mam swoje znajome i dobrze mi z tym

żegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja lize komus d...?Chyba kpisz Ja jako jedyna nie lizalam i nie lize d...daris w odroznieniu od Was i nawet jak byla winna to udawalyscie,ze jest inaczej Tylko ja jako jedyna sie jej postawilam jak tu kilku mamom wlacznie ze mna ublizyla i wysmiala-ale tego sie nie pamieta bo po co-lepiej udawac,ze nic sie nie stalo i nadal pozwalac na takie zachowanie tak????????Czyz nie jest to element falszu z Waszej strony?Zegnam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok